Еко активности на ликовната секција

Во рамките на активностите за одбележување на 21-ви Март – Денот на пролетта и еколошката акција на младите во Македонија, на часовите по ликовна уметност учениците од ОСУ„Св.Климент Охридски“ – Охрид изработија еко пароли.