Трето место на државниот натпревар по македонски јазик и литература

На Државниот натпревар по македонски јазик и литература за II година  ученичката Марија Мисовска од ОСУ ” Св.Климент Охридски”-Охрид, под менторство на проф.Ирена Бачиќ го освои третото место.