Прелиминарни резултати од уписот на ученици во I година во учебната 2018/2019 год. – прв уписен рок, прво пријавување

Прелиминарни резултати од уписот на ученици во I година во учебната 2018/2019 год. – прв уписен рок, прво пријавување ТУКА