Прво место на натпреварот „Ноември – месец на науката 2018“

На годинешниот натпревар Ноември – месец на науката кој се одржа на Природно-математичкиот факултет во Скопје учениците Владимир Тодороски и Мартино Попоски под менторство на проф.Менка Ѓореска го освоија првото место. Подетално за настанот ТУКА