Посета на Рим во рамките на Еразмус+ проектот: Обединети во различноста – УНЕСКО регионално наследство во рамки на европскиот идентитет

March 22, 2019 0

Непроценливо е УНЕСКО наследството на Рим, некогаш центар на моќна империја чии граници се протегале на три континенти, а денес метропола со околу три милиони […]