Посета на Пелистер и Хераклеа

На  10.10.2019 во склоп на годишната програма на Активот по Географија беше изведена еднодневна екскурзија до Националниот парк „Пелистер“ и археолошко наоѓалиште „Хераклеа Линкестис”.

Подателано за посетата ТУКА