Гимназијалците им искажуваат благодарност на борците против КОВИД 19

Учениците од гимназијата ОСУ„Св.Климент Охридски“ – Охрид, под менторство на Активот за странски јазици изготвија видео во кое ја искажаа својата благодарност кон борците од првите редови против Ковид 19.