По повод 21 Јуни – Ден на Охридското Езеро

Драги ученици, однесувајте се кон Охридското езерото со љубов и почит. Водете сметка со вашите постапки ни најмлаку да не му наштетите.

По повод 21 Јуни – Ден на Охридското Езеро го објавуваме видеото „Одблесоци во вода“ изработено од нашите ученици.
Водата и Охридското Езеро е уметничка вечна инспирација.