Известување за почетокот на новата учебна година

Се известуваат учениците и вработените во ОСУ„Св.Климент Охридски“ – Охрид дека новата учебна 2021/2022 година започнува во среда 01.09.2021 година и тоа:

I смена (I и II година )  со почеток во 07:30 часот

II смена (III и IV година)  со почеток во 13:30 часот

Список на ученици по класови во I година ТУКА

Список на ученици по класови во III година ТУКА

Распоред на простории ТУКА

Наставата ќе се реализира со физичко присуство согласно Планот и протоколите за реализација на учебната 2021/2022 година изготвени од страна на Министерството за образование и наука, кои може да ги видите ТУКА

На сите ученици и вработени во им посакуваме добро здравје и успех во новата учебна година.