Информација во врска со уписот на ученици

ОСУ„Св.Климент Охридски“ – Охрид ги известува учениците кои поради технички проблеми не успеале да се пријават електронски, дека училишната комисија ќе може да внесува податоци во системот на 15.06 (среда) после 15 часот.

Учениците кои не успеале електронски да се запишат, документите да ги донесат во училиштето од утре 15.06 после 15 часот.