Во посета на Спортскиот центар „Билјанини извори“

На 09.09 учениците од нашето училиште го посетија Спортскиот центар „Билјанини извори“ каде им беа организирани спортски активности на терените за кошарка и фудбал, а во спортската сали нашите ученици на час по пинг – понг.