МАНИКУЛТ настан кој не смеете да го пропуштите!

❗ МАНИКУЛТ ❗

🧐 Што е Маникулт 🧐

📣 Маникулт е еднодневна хуманитарна манифестација во која нашите гимназијалци ќе ги покажат своите квалитети, умешност и вештини.

〰️ Низ текот на целиот ден нашето училиште ќе се претстави со повеќе активности со кои ќе ја подигнеме културната свест, ќе оставиме простор на нашите ученици да се претстават во најдобро светло, а и со тоа ќе помогнеме некому 〰️

❔ Кога | Каде ❔

👉 Четврток (20.10), од 10 до 19 часот во нашата Гимназија 👈

🔴 гимназијалците иницираат, креираат, реализиират 🔴