Висока победа во финалето на општинските натпревари во футсал. Одиме на Зонски!!!

Во финалето на општинските наптрепвари во футсал нашиот тим беше подобар од тимот на ОУТУ „Ванчо Питошески“ и оствари висока победа од 6:1. Браво за нашите футсалери!!! Одиме на зонски натпревари и им посакуваме голем понатамошен успех!!!