Одиме на регионалните натпревари во футсал!!!

На зонските натпревари во футсал, нашите футсалери со одлична игра извојуваа високи победи над Македонски Брод од 9:0 и над Струга од 4:1. Следни се регионалните натпревари на кои на нашите играчи им посакуваме многу успех. Големо БРАВО за денес!!!