Честит празник!

„Или не поучувај или поучувај со својот живот. Инаку, со зборовите ќе ги повикуваш, а со делата ќе ги бркаш.“ – Свети Климент Охридски.

Нека ни е честит 8 Декември, Свети Климент Охридски, патронот на нашето училиште и на градот! За многу години!