Зонски натпревари во одбојка

На зонските натпревари во одбојка нашите ученици постигнаа одлични резултати. Машката екипа го освои второто место, а женската победи во финалето и се пласираше на регионалните натпревари. Им посакуваме успех во понатамошните предизвици!