Прво место на општинскиот литературен конкурс по повод патрониот празник на градот на нашата ученичка Марија Наумоска

Честитки за нашата ученичка Марија Наумоска од IV година за освоената прва награда на општинскиот литературен конкурс по повод Свети Климент Охридски – Патрон на Охрид. И пожелуваме поголеми понатамошни успеси во предизвиците што и следат. Браво за Марија!