Соопштение за почеток на второто полугодие!

Драги гимназијалци од 23.01 започнува второто полугодие. Учениците од III и IV година се во претпладневната смена од 7:30, а учениците од I и II година се во попладневната смена од 13:30.

Ви посакуваме успешно второ полугодие!