Одлични разултати на нашите ученици на општинскиот натпревар по математика!

Во саботата на 04.02.2022 г. нашата гимназија беше домаќин на општинскиот натпревар по математика. Нашите ученици остварија одлични резултати и обезбедија пласман во понатамошните натпревари во регионални рамки.