Едукативно предавање на тема: „Препознавање на говор на омраза“

СВР Охрид- отсек за превенција во соработка со Гимназијата спроведе едукативно предавање на тема: „Препознавање на говор на омраза“. Предавањата беа спроведени во периодот од 1.02 до 6.02 2023 година , а беа опфатени учениците од прва година.