Резултати од општинскиот натпревар по хемија

Во петокот, 24.02. се одржа општинскиот натпревар по предметот хемија на кој нашите гимназијалци постигнаа одлични резултати. Учениците кои го продолжуваат натпреварувањето во регионални рамки се:

II година
Митко Савев
Ангелина Јолеска
Калина Стојаноска
Јана Џамтоска
Ментор Билјана Стевоска

II година
Бобан Мијаковски
Климент Велкоски
III година
Теофан Митаноски

Ментор Христина Кузманоска

III година
Ана Дејкоска
Ментор Јасминка Иваноска