Нашите ученици на промоција на книгата „Славе Ѓорѓо Димоски во книжевната критика“ од професор д-р Димитар Пандев

Денес, во просториите на Општина Охрид се одржа промоција на книгата „Славе Ѓорѓо Димоски во книжевната критика“ од професор д-р Димитар Пандев. На промоцијата присуствуваа и ученици од Гимназијата, а стихови рецитираше нашата ученичка од трета година Константина Крежеска.