Гимназијата домаќин на саемот на ученички бизнис компании

Денес во просториите на Гимназијата беше одржан саем на ученички бизнис компании. На него беа презентирани бизнис идеи од страна на нашите средношколци како дел од конференцијата ,,Партнерство за подобро образование во Европа и Евроазија“ која се одржува во УИНТ „Св Апостол Павле”, а е во организација на Џуниор Ачивмент Македонија.