Одлични резултати на нашите ученици на регионалниот натпревар по музика

На регионалниот натпревар по музика нашиот оркестар го завзеде првото место со 100 поени и се пласираше на државниот натпревар, додека нашите вокални изведувачи Димитар Веслиевски и Наталија Танеска ги освоија првите места и тие исто така се пласираа на државниот натпревар. Во прилог ви ги преставуваме нивните прекрасни изведби. Браво за нив и уживајте!!