Гимназијалците приредија музичко сценски хуманитарен спектакл

Минатата вечер 80 гимназијалци под менторство на проф. Стефан Каневче приредија музичко сценски хуманитарен спектакл кој се одржа во НУЦК „Григор Прличев“. Беа изведени 17 пејачки и две играчки точки каде истите го прикажаа својот неисцрпен талент. Посетеноста беше огромна и учесниците со овации беа поздравени на крајот. Големо браво за нашите гимназијалци!!