Прва награда на нашиот оркестар на државниот натпревар по музика

На државниот натпревар по музика одржан во Валандово, нашиот оркестар предводен од проф. Љупчо Аслимоски ја освои првата награда. Уште еднаш докажуваме дека сме музички талентирани. Браво за оркестарот, браво за професорот ментор!!!