Државен натпревар по биологија

На 10 натпревар по биологија нашите ученици ги освоија следниве награди:

Митко Савев и Софија Милеска од 2 година, 2 награда

Јана Талевска, Сара Петковска и Димитар Ѓуроски од 2 година, 3 награда

Климентина Трпкоска од 3 година, 2 награда

Ментор на сите проф. Весна Цветкоска.

Стојан Велкоски од 3 година и Филипа Мијалкова од 1 година освоија 2 награда, а нивни ментор е проф Екатерина Бојческа.

Браво за младите биолози!