Епизода од култната серија „Friends“ изведена од нашите ученици за весел крај на учебната година

И за крај на учебната година се дружевме и забавуваме со Рос, Чендлер, Џои, Моника, Фиби и Рејчел одиграни од Митко Савев, Виктор Момировски, Ѕвездан Јончевски, Евгенија Огненова, Сара Петкоска и Софија Милевска. Христијан Мишев имаше епизодна улога, а Јана Каралиевска беше тука за техничка помош и поддршка. Совети и поддршка: проф. Даниела Спироска. Ја одиграа епизодата “The one where no one is ready”. But we are always ready!