Известување!

Драги полуматуранти, нашето училиште ве очекува и ве известува! Сите кои што имате проблем со најавување и било каков друг проблем во однос на уписите, администраторите на нашето училиште ќе ви бидат достапни за истите да се решат и тоа: утре на 20.6.2023 од 8 до 16 часот и задутре на 21.06.2023 од 8 до 15 часот. Придружете се на тимот кој што победува!