Општината ги награди нашите ученици за нивните достигнувања на државно ниво

На најуспешните ученици на државните и меѓународни натпреварувања со одлука на градоначалникот на Општина Охрид Д-р Кирил Пецаков ќе им се исплатат парични награди. Им честитаме на нашите ученици и ментори, кои се добитници на оваа награда. Уште еден доказ дека знаењето и учењето се исплатува!