Нов Еразмус+ проект овој пат и со егзотични дестинации!!

Аруба, Кариби; Сардинија, Италија; Мадеира, Португалија, Аликанте, Шпанија се едни од следните дестинации за охридските гимназијалци од новите партнерски проекти од Еразмус+ програмата. Целите се исти, а тоа што ќе го научат и видат нашите гимназијалци ќе им остане за цел живот!