Честита матура драги матуранти!

Во среда на 9.08.2023 година свечено ќе им бидат доделени дипломите на матурантите од нашето училиште. Настанот ќе се одржи во дворот на нашата Гимназија.

На матурантите им го честитаме матурирањето и им посакуваме многу поголеми успеси во текот на нивниот живот!

Честита матура!