Ново издание на „Јужен бран“, нашето годишно списание

Во чест на доделувањето на завршните дипломи на матурантите излезе и традиционалното списание „Јужен бран“ во кое се собрани сите настани и активности кои се одржуваа во Гимназијата во учебната 2022-23 година.