Соопштение за почеток на учебната година

Се известуваат учениците дека учебната година запошнува на 01.09 (петок) според следниот распоред на термини:

I година – во 8 часот

III година – во 7.30 часот

II и IV година во 13.30 часот.

Ви посакуваме среќен почеток на новата учебна година