Нова мобилност во рамките на проектот From Waste to Art for a Sustainable Future

Патуваме и учиме. Нова мобилност во рамките на проектот From Waste to Art for a Sustainable Future, овојпат во Португалија. Учиме за светот и учиме да се грижиме за него.