Покана за промоција на книгата “Охрид и Охридско 1918-1929” од Михаил Патчев

Почитувани.

Во рамките на активностите за одбележување на Свети Климент Охридски – Патрониот празник на Училиштето и Градот Охрид, Ве покануваме на ден 05.12.2023 година во 12:30 часот, во големата сала на Општина Охрид на промоција на книгата од нашиот колега Михаил Патчев со наслов “Охрид и Охридско 1918-1929”.