Успешен настап на општинските натпревари по пинг-понг

На општинскиот натпревар по пинг-понг учениците од нашето училиште постигнаа одлични резултати. Ива Кецкарова го освои првото место, а Матеја Бимбилоска второто место во женска конкуренција, додека во машка конкуренција Михаил Рувинов го освои третото место