Убава драмска импровизација изведена од нашите ученици

Честитки за нашите гимназијалци кои достоинствено ги прикажаа последните денови од животот на Сократ, пресликани преку делата на Платон: “Сократова одбрана ” и “Критон” . БРАВО!