Двојна радост на на нашите машки екипи во футсал и street ball

Со победи над ОЕМУЦ „Св. Наум Охридски“ и СОСУ„Св. Кирил и Методиј“, нашата екипа во футсал ја заврши општинската лига на прво место. Браво за нив! Истовремено нашите street ball кошаркари се пласираа на регионалниот натпревар. Со овие натпревари завршија сите зонски натпреварувања во кои нашите и женски и машки екипи се пласираа на регионалните. Браво за сите! Следна цел е Гимназијадата која оваа година ќе се одржи во соседна Струга!