„Капка по капка за чиста еколошка средина“- нов Еразмус+ проект

Нашето училиште учествуваше на Еразмус+ проект во Акхисар Турција на проектот ,,Капка по капка до здрава животна средина“. Тимот беше предводен од професорите Славица Кичеец и Вера Гушевска Војнеска со учество на учениците Јана Каралиевска, Елени Наумова, Ведран Томчов и Андреј Георгиевски .