Нашите ученици во посета на Собранието!

Во рамките на отворениот ден на Собранието на Република Македонија, нашите ученици од II и IV година кои го слушаат предметот социологија, заедно со професорите Јане Богоески, Тања Билко и Зоран Старковски, беа во негова посета. Таму се запознаа со начинот на неговото функционирање и системот на работа. Убаво и поучно искуство за нашите ученици!