Прво место на регионалниот натпревар во кошарка на нашата женска екипа!

На регионалниот натпревар во кошарка нашиот женски тим ги победи екипите на Гостивар во полуфиналето со резултат 44:20 и во финалето на Кавадарци со 49:45, со што избори учество на државниот натревар. Браво за нашите девојки!