Одлични резултати на државниот натпревар по Англиски јазик

На државниот натпревар по Англиски јазик организиран од ЕЛТАМ на 11.5.2024 во Скопје освоени се следните награди:

1. Мартина Симиџиоски, II година, III награда, ментор Ана Топенчарова Коваческа

2. Катерина Балева, III година, II награда ментор Даниела Спироска