Распоред на кандидати по простории за полагање државна матура на 08.06.2024 год.

СПИСОЦИ НА КАНДИДАТИ

Англиски јазик – Гимназија ТУКА

Англиски јазик – Спортска Академија ТУКА

Англиски јазик – Полагање со помош ТУКА

Германски јазик – Гимназија ТУКА

Математика – Гимназија ТУКА

РАСПОРЕД НА ПРОСТОРИИ

ХОДНИК ПРИЗЕМЈЕ – Математика 1, 2 и 3

ХОДНИК I КАТ – Математика  4, 5 и 6, Германски јазик 1

ХОДНИК II КАТ – Англиски јазик 1, 2, 3 и 4

ХОДНИК ПОТКРОВЈЕ – Англиски јазик 5, 6 и Спортска академија

Правилата за полагање можете да ги погледнете на следниот ЛИНК.