Во нашето училиште изведен културен перформанс под мотото „Традицијата-темел на современото живеење“

April 7, 2023 0

Денес пред многубројната публика, гости од другите училишта, родители и професори беше изведен културен перформанс преку кој се одбележува празникот Лазара. Под мотото „Традицијата-темел на […]

Одлични разултати на нашите ученици на општинскиот натпревар по математика!

February 6, 2023 0

Во саботата на 04.02.2022 г. нашата гимназија беше домаќин на општинскиот натпревар по математика. Нашите ученици остварија одлични резултати и обезбедија пласман во понатамошните натпревари […]