Крводарителска акција со учениците од ОСУ„Св.Климент Охридски“

Учениците од ОСУСв.Клименет Охридски“ – Охрид зедоа учество на традиционалната крводарителска акција која се реализира два пати годишно во соработка со Заводот за трансфузиологија и Црвениот крст на Македонија која се спроведе на 23.02.2017 год.