Прво место на државниот натпревар по биологија

На овогодинешниот државен натпревар по биологија кој се одржа на 19.05 на Природно-математичкиот факултет во Скопје ученикот Филип Николоски  од III год. под менторство на проф. Славица Кичеец го освои првото место, а учениците Димитар Митревски, Соња Бакраческа и Мила Ложанкоска се стекнаа со пофалници.