Известување до матурантите кои полагаат матура по Социологија

Ве информирам дека ставам во употреба една платформа која може да ја користите за припрема и проверка на вашето знаење за полагање на матурскиот испит по предметот Социологија. Платформата се вика Quizizz каде креирав група (class) за матурантите. На линкот подолу ќе креирате ваш account и ќе ја прифатите мојата покана за приклучување на групата Матуранти 2020.

Доколку имате некакви проблеми при креирање на вашиот account, обратете се на учениците од IV3 кои веќе се корисници на оваа платформа и на истата работиме.

Да ви напоменам, кога го креирате вашиот account, да го креирате како СТУДЕНТ.

За пристапување кон групата кликнете на следниот линк – https://quizizz.com/join?class=L799624
Се надевам дека ќе имаме успешна соработка.

проф. Рената Арнаудова