Прва победа на нашите ученици во футсал лигата помеѓу средните училишта

Започна футсал лигата помеѓу средните училишта организирана од Сојузот за училишен спорт, а под покровителство на општината и Градоначалникот на Охрид Др. Кирил Пецаков. На првиот натпревар нашите ученици извојуваа висока победа од 9:0 над СОСУ “Св. Кирил и Методиј”. Браво за нашите футсалци!!!!