Финалиња на општинските натпревари во ракомет

Во финалињата на општинските натпревари во ракомет каде учествуваа нашите момци и девојки се постигнаа следниве резулатати: ОСУ „СВ. Климент Охридски“ – СОСУ „Св.Кирил и Методиј“ во женска конкуренција 20-12, а додека нашите момци загубија на пенали од ОЕМУЦ „Св. Наум Охридски“. На победниците им посакувме среќа во понатамошните натпревари!!